Blikkenslagerarbejde

Blikkenslagerarbejde af høj kvalitet

Hos Tvilling VVS har vi mere end 20 års erfaring med alle typer blikkenslagerarbejde, og vi servicerer både private, virksomheder og kommuner.

Vi er specialister i tagarbejde

Vi er specialister indenfor alle typer tagarbejde, herunder renovering af skifertage samt udskiftning af inddækninger, tagrender, nedløb og tag i både zink og kobber.
Vi har mange års erfaring indenfor tagarbejde, renovering af skifertage, udskiftning af inddækninger, tagrender, nedløb og tag i både zink og kobber.

Førsteklasses kvalitetsarbejde

Når vi skal levere blikkenslagerarbejde, er kvalitet et vigtigt parameter for os, og du kan altid stole på, at vi altid gør vores yderste for at levere førsteklasses kvalitet naturligvis helt i henhold til de aftalte rammer.

Eget blikkenslagerværksted

På vores eget blikkenslagerværksted i Ballerup, har vi mulighed for at løse alle former for blikkenslagerarbejde til både nybyggeri og eksisterende bygninger herunder bl.a. tag- og facadebeklædning, inddækninger og lign.
Vi udfører også specialopgaver, så har du et projekt udover det sædvanlige, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Vores kunder er vigtige for os

Det er vigtigt for os, at vi bevarer et godt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at yde den bedst mulige service. Det betyder bl.a., at vi altid kommer så hurtigt som muligt, når du kontakter os, og er det akut blikkenslagerarbejde, du har brug for at få udført, rykker vi naturligvis ud omgående.

Professionelle medarbejdere

Vi tager ikke til takke med det næstbedste. Derfor er alle vores medarbejdere  veluddannede, engagerede og professionelle. Når vi skal udføre en opgave for dig, sørger vi altid for at behovsafdække grundigt, hvorefter vi rådgiver dig helt ned i detaljen.

Få et uforpligtende tilbud

Når vi har besigtiget dit projekt, kan vi altid udarbejde et konkret tilbud til dig. Vores priser er rimelige, uden vi af den grund behøver gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os

Mangler du en fagmand til et specifikt projekt eller har du blot et spørgsmål til os, så ring til os nu på 70 27 40 10. Du kan også sende os en mail her eller læse mere om vore blikkenslager Herlev og blikkenslager Ballerup.

kontakt os i dag og få et tilbud