Blikkenslagerarbejde

Hos Tvilling VVS udfører vi alle former for blikkenslagerarbejde både for private, virksomheder og kommuner.

På vores eget blikkenslagerværksted i Ballerup, har vi mulighed for at løse alle former for blikkenslagerarbejde til både nybyggeri og eksisterende bygninger herunder bl.a. tag- og facadebeklædning, inddækninger og lign.
Vi har mange års erfaring indenfor tagarbejde, renovering af skifertage, udskiftning af inddækninger, tagrender, nedløb og tag i både zink og kobber. Når vi skal levere blikkenslagerarbejde, er kvalitet et vigtigt parameter for os, og du kan altid stole på, at vi altid gør vores yderste for at levere førsteklasses kvalitet naturligvis helt i henhold til de aftalte rammer.

Det er vigtigt for os, at vi bevarer et godt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at yde den bedst mulige service. Det betyder bl.a. at vi kommer så hurtigt som muligt, når du kontakter os, og er det akut blikkenslagerarbejde, du har brug for at få udført, rykker vi naturligvis ud omgående.

Alle vores medarbejdere er velkvalificerede, engagerede og professionelle, og vi rådgiver og vejleder dig altid bedst muligt, både pr. telefon og personligt.

kontakt os i dag og få et tilbud