Vandinstallationer

I det daglige er det de færreste mennesker, der tænker over vigtigheden af funktionelle vandinstallationer, det er først når installationerne begynder at svigte, man bliver opmærksom på deres funktion i hverdagen.

Hvad er en vandinstallation?
En vandinstallation er en teknisk installation, der bringer vandet fra “kilde” til tapsted. Ved etablering af vandinstallationer skal man, ved brug af både kobber og jernrør, være opmærksom på at vand, der ledes gennem kobberrør, efterfølgende ikke må føres gennem jernrør, da kobberioner vil tære jernrøret.

Brug en autoriseret VVS-installatør
Arbejde i forbindelse med vandinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør og er ikke noget, du selv må arbejde med. Hvis der opstår brud på vandinstallationer, der ikke er udført af en VVS-installatør, kan du få problemer med at få skaden dækket af forsikringsselskabet.

Vi har mange års erfaring
Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring i renovering og etablering af vandinstallationer. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender op med en langtidssikret vandinstallation, du kan være tryg ved.

Vores VVS-svende uddannes løbende
Vores medarbejdere uddannes løbende, så de hele tiden holdes opdateret med nyeste metoder og teknikker. På den måde holder vi os altid ”up to date” og kan præsentere alle tilgængelige muligheder for dig.

Vi rådgiver dig grundigt
Hvis der er forskellige muligheder for udførsel af arbejdet med din vandinstallation, drøfter vi forskellene, så du er godt klædt på til at træffe et valg, der også på den lange bane kommer til at leve op til dine behov og forventninger.

Vi besigtiger opgaven
Hvis det er nødvendigt, kommer vi naturligvis gerne ud og besigtiger opgavens omfang, og vi udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud på etablering/renovering af din vandinstallation. Og involverer projektet også arbejde med dine afløbsinstallationer, kan vi naturligvis også hjælpe.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser eller har du brug for en VVS-er, så ring til os på 7027 4010. Du kan også sende os en mail her

kontakt os i dag og få et tilbud