Vandinstallationer

I det daglige er det de færreste mennesker, der tænker over vigtigheden af funktionelle vandinstallationer. Det er først når installationerne begynder at svigte, man bliver opmærksom på deres funktion i hverdagen.

En vandinstallation er en teknisk installation, der bringer vandet fra “kilde” til tapsted. Ved etablering af vandinstallationer skal man, ved brug af både kobber og jernrør, være opmærksom på at vand, der ledes gennem kobberrør, efterfølgende ikke må føres gennem jernrør, da kobberioner vil tære jernrøret.

Arbejde i forbindelse med vandinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør og er ikke noget, du selv må arbejde med. Hvis der opstår brud på vandinstallationer, der ikke er udført af en VVS installatør, kan du få problemer med at få skaden dækket af forsikringsselskabet.

Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring i renovering og etablering af vandinstallationer. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender op med en langtidssikret vandinstallation, du kan være tryg ved.

Hvis der er forskellige muligheder for udførsel af arbejdet med din vandinstallation, drøfter vi forskellene, så du er godt klædt på til at træffe det rette valg.

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud på etablering/renovering af din vandinstallation.

kontakt os i dag og få et tilbud