Kviste og bånddækning (falset tag)

Kviste er placeret oven på tagkonstruktionen, og hvis de ikke vedligeholdes, kan tagkonstruktionen blive ødelagt og nedbrudt af vand. Sker dette, kan det give råd- og svampeskader. Skader af denne karakter kan være meget dyre at få udbedret, så ønsker du ikke at komme i den situation, anbefaler vi dig at forebygge.

Vi anbefaler vores kunder at tjekke deres huses kviste 2 gange om året samt få repareret eventuelle skader.

text-sep-2

Et typisk problem på ældre huse er, at kvistene ofte er dårligt isoleret. Manglende isolering kan medføre mugpletter på lofter og vægge, fordi indendørs varmen kondenserer på overflader, der er nedkølet på grund af manglende isolering.

Har du dette problem, kan det udbedres med en indvendig isolering af kvisten. Man kan f.eks. lave et skelet af træ eller stål, som man isolerer og efterfølgende beklæder med gips. Denne løsning hører til blandt de mere komplicerede typer af gør det selv-arbejde, og vi anbefaler man får arbejdet udført af en fagmand. Det bør nævnes, at det er en god idé at få teknisk vejledning, hvis du selv ønsker at udføre arbejdet.

Vi kommer naturligvis gerne ud og gennemgår dine kvistes tilstand og giver dig en fast pris på, hvad din opgave vil komme til at koste. Og vi garanterer kvalitetsarbejde til rimelige priser.

kontakt os i dag og få et tilbud