Skifertag

Skifertag – populært blandt danskerne

Hvis du står og overvejer at udskifte tag, kan et skifertag være en god mulighed. Når det kommer til valg af tag, er skifertag et populært valg blandt mange danskere, da det er et tag, der er forholdsvis let at lægge og tilmed har et flot udseende.

Skifertag er godt for miljøet

Skifertag har altid været populært, og er til stadighed en af de mest eftertragtede tagtyper, når danskerne lægger nyt tag på huset. Det skyldes ikke mindst at skifer miljømæssigt er et rigtig godt materiale, da det ikke indeholder skadelige stoffer og er meget lidt CO2 belastende.

Flere typer skifertag

Skifer findes både som naturskifer, der naturligt findes i bl.a. Spanien, Storbritannien og Norge, og som imiteret skifer, også kaldet eternitskifer eller keramisk skifer, der fabrikeres af finkornet kvartssand. Eternitskifer er billigere end naturskifer, der er et lidt dyrere alternativ, når det kommer til tagsten. Hvis du ikke er interesseret i eternitskifer, skal du gå efter det, der kaldes naturskifer/ægte skifer. Gør du det, er du sikker på, at det er den ægte vare, du får fat i. Er du på udkig efter en lidt billigere løsning, kan eternitskifer være en mulighed, dog uden helt at have de samme forcer som naturskifer har.

text-sep-2

Skifertag i mange farvenuancer

Naturskifer findes i mange forskellige farvenuancer og varianter afhængig af, hvor i verden og fra hvilket brud skiferen stammer. De gængse farver er sorte og blågrå nuancer, men skifer kan også findes i rødlige og grønlige nuancer.

Meget lang levetid

Et tag lavet af naturskifer kan holde mere 100 år og nogle gange helt op til 150 år. Skifer af god kvalitet er modstandsdygtigt over for klimatiske påvirkninger og har derfor meget lang levetid. Skifertaget kræver ikke en egentlig vedligeholdelse, selvom det altid er en god idé regelmæssigt at fjerne mos, blade og lign. fra taget.

Hvis du ønsker at forlænge skifertagets levetid yderligere, bør du gerne hvert 5. år at gennemgå taget for eventuelle skader.

Vi har mange års erfaring

Medarbejderne hos Tvilling VVS har mange års erfaring indenfor pålægning af flot og holdbart skifertag. Vi har også erfaring med tagrender og nedløb og kviste og bånddækning, så har du brug for hjælp til dette, kan vi naturligvis hjælpe.

Kvalitetsmaterialer og håndværk af høj kvalitet

Vi anvender udelukkende de bedste materialer, og vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk til rimelige priser, naturligvis til tiden.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på etablering/renovering af dit skifertag, så kontakt os nu på 70 27 40 10 eller send os en mail her

kontakt os i dag og få et tilbud

Kontakt os nu og få et godt tilbud.