Skifertag renovering

Skifertag – populært blandt danskerne

Hvis du står og overvejer at udskifte tag, kan et skifertag være en god mulighed. Når det kommer til valg af tag, er skifertag et populært valg blandt mange danskere, da det er et tag, der er forholdsvis let at lægge og tilmed har et flot udseende.

Få en fagmand til at renovere eller montere dit skifertag

Tvilling VVS har stor erfaring med at etablere og renovere skiftertag. Vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for området sikrer dig en flot og professionel tagløsning. Har du spørgsmål til opgaven, og ønsker du at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skifertag er godt for miljøet

Skifertag har altid været populært, og er til stadighed en af de mest eftertragtede tagtyper, når danskerne lægger nyt tag på huset. Det skyldes ikke mindst at skifer miljømæssigt er et rigtig godt materiale, da det ikke indeholder skadelige stoffer og er meget lidt CO2 belastende.

2 typer skifertag

Skifer findes som:

  • Naturskifer (ægte skifer) forekommer naturligt i bl.a. Spanien, Storbritannien og Norge
  • Eternitskifer (kunstskifer – også kaldet keramisk skifer) fremstillet af finkornet kvartssand

Fordele ved naturskifer

Med naturskifer/ægte skifer får du et ægte naturmateriale, som er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr og kan holde i op til 100 år. Naturskifer er en miljøvenlig løsning med flotte nuancer, som samtidig er vedligeholdelsesfrit.

Fordele ved eternitskifer

Eternitskifer som tagplader er en billigere løsning end naturskifer og kan holde i op til 30 år. Eternitskifer har oftest afstudsede hjørner og fås med struktur eller glat overflade for størst modstandsdygtighed over for mos og alger.

text-sep-2

Skifertag i mange farvenuancer

Naturskifer findes i mange forskellige farvenuancer og varianter afhængig af, hvor i verden og fra hvilket brud skiferen stammer. De gængse farver er sorte og blågrå nuancer, men skifer kan også findes i rødlige og grønlige nuancer.

Meget lang levetid

Et tag lavet af naturskifer kan holde mere 100 år og nogle gange helt op til 150 år. Skifer af god kvalitet er modstandsdygtigt over for klimatiske påvirkninger og har derfor meget lang levetid. Skifertaget kræver ikke en egentlig vedligeholdelse, selvom det altid er en god idé regelmæssigt at fjerne mos, blade og lign. fra taget.

Hvis du ønsker at forlænge skifertagets levetid yderligere, bør du gerne hvert 5. år at gennemgå taget for eventuelle skader.

Vi har mange års erfaring

Medarbejderne hos Tvilling VVS har mange års erfaring indenfor pålægning af flot og holdbart skifertag. Vi har også erfaring med tagrender og nedløb og kviste og bånddækning, så har du brug for hjælp til dette, kan vi naturligvis hjælpe.

Kvalitetsmaterialer og håndværk af høj kvalitet

Vi anvender udelukkende de bedste materialer, og vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk til rimelige priser, naturligvis til tiden.

Kontakt os for et gratis tilbud

Hvad koster et skifertag? Kontakt os og hør mere om vores priser på skifertag.  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på etablering/renovering af dit skifertag. Kontakt os nu på 70 27 40 10 eller send os en mail her

kontakt os i dag og få et tilbud

Kontakt os nu og få et godt tilbud.