Kalkfrit vand

Bliv fri for kalk og få blødt vand

Som ejer af et blødgøringsanlæg får du kalkfrit vand i hele hjemmet, du slipper for besværlig rengøring som følge af højt kalkniveau, plus du kan nyde komforten ved silkeblødt vand.

Badeværelset er det rum i huset, vi bruger mest tid på at rengøre. Med kalkfrit vand kan du nedsætte dette tidsforbrug væsentligt, da du slipper for kalkpletter på fliser, klinker, vandhaner og toiletter. Fugerne holder sig pæne og rene længere, og du vil altid opleve bløde og behagelige stråler fra brusehovedet.

 

Store energibesparelser

Kalkfrit vand betyder mange besparelser på flere fronter. Uden kalkbelægninger på varmelegemerne, spares der strøm bl.a. til elkedlen og vaskemaskinen. Dertil kommer besparelser på rengørings- og afkalkningsmidler. Sæbeforbruget kan halveres, og du kan helt undvære salt i opvaskemaskinen samt skyllemiddel til tøjvask.

 

Nyd alle fordelene ved kalkfrit vand

Der er mange fordele i køkkenet, når du slipper for besværet med kalk. Kaffemaskinen og elkedlen skal ikke længere afkalkes, hvilket forlænger maskinernes levetid. Dine gryder forbliver pæne længere, når du slipper for kedelige kalkrander. Opvaskemaskinen holder sig renere og isterningmaskinen giver klare og kalkfrie isterninger.

 

Få blødt hår og smukkere hud

Få blødere hår og smukkere hud med kalkfrit vand. Med kalkfrit vand bliver din hud ikke så let tør og irriteret. Du kan bruge mindre af din yndlingscreme, der absorberes bedre og dit hår bliver blødere, når der ikke er kalk i vandet. Forbruget af sæbe og shampoo kan snildt halveres, og dine håndklæder vil altid føles bløde og behagelige.

 

Sådan opnår du et kalkfrit hjem

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne kalk i vandet. Når anlægget er monteret, passer det sig selv og kræver udelukkende opmærksomhed, når der skal påfyldes salt.

Blødgøringsanlægget installeres lige efter vandmåleren, der hvor vandet kommer ind i huset. Når vandet løber gennem anlægget filtreres kalken fra vandet. Herefter kan du nyde alle fordelene af det kalkfrie vand i samtlige husets vandhaner, varmeanlæg, husholdningsapparater m.m.

 

Så godt som vedligeholdelsesfrit

Når blødgøringsanlægget ikke kan optage mere kalk, skal det renses og regenereres. Denne proces sker automatisk og varer omkring 25 minutter. Regenereringen udføres ved hjælp af en mild saltopløsning og det eneste du skal gøre, er at tilføre SANITABS-salttabletter. Anlægget informerer selv om, hvornår det er tid til påfyldning af salt igen. Et blødgøringsanlæg skal tilsluttes af en autoriseret VVS-installatør, så du er sikker på at intet går galt under processen.

arbejdsomraade2

kontakt os i dag og få et tilbud