Afløbsinstallationer og -service

Det er de færreste, der i det daglige tænker på afløbsinstallationer, men faktisk er du som husejer selv ansvarlig for alle afløb og kloakker på din grund. Vedligeholder du dem ikke, risikerer du dårlig lugt i huset og oversvømmelse.

Hvis du oplever problemer i kloak og afløb, kan det skyldes flere ting. Fx kan afløbsrørene være stoppede og trænge til en rensning.

I perioder med meget regn oplever en del husejere, at afløbsrør og kloakker er underdimensionerede. Er dette tilfældet kan de ikke kan følge med og få ledt vandet hurtigt nok væk. Dette kan føre til oversvømmelse.

Man kan også opleve, at et rør kan være knækket eller have en defekt, der bevirker, at spildevandet kan sive ud af rørene.

text-sep-2

Vi har mange års erfaring

Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring med afløbsinstallationer. Vores erfarne montører kan løse langt de fleste udfordringer hurtigt og professionelt.

Da vi løbende videreuddanner os, er vi altid opdateret indenfor nyeste teknikker. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at reparere skader på afløbsinstallationer bedst muligt. Og vi er naturligvis medlem af Tekniq, så du er dækket af Garantiordning, hvis der mod forventning skulle blive brug for det

Vi rykker hurtigt ud

Med en skade på afløbsinstallationer er det, for om muligt at begrænse skadens omfang, vigtigt at der kommer en fagmand til stedet hurtigst muligt, og vi rykker selvfølgelig hurtigt ud til dig. Vores biler er veludstyrede, hvilket betyder, at vi som regel kan løse problemet hurtigt og på stedet. Og vores svende er kompetente og dygtige til det arbejde, de udfører.

Kontakt os

Har du problemer med dine afløbsinstallationer, har du spørgsmål eller har du brug for at få en installatør ud og besigtige din udfordring, så kontakt os på 70 27 40 10. Du kan også sende os en mail her. Vi kører i Ballerup, HvidovreFrederiksberg og hele København og omegn.

kontakt os i dag og få et tilbud