Afløbsinstallationer og service

Det er de færreste, der tænker på afløbsinstallationer, men som husejer er du selv ansvarlig for alle afløb og kloakker på din grund. Vedligeholder du dem ikke, risikerer du dårlig lugt i huset og oversvømmelse.

Hvis du oplever problemer i kloak og afløb, kan det skyldes flere ting, f.eks. kan afløbsrørene være stoppede og trænge til en rensning.

I perioder med meget regn oplever en del husejere at afløbsrør og kloakker er underdimensionerede, så de i perioder ikke kan følge med og få ledt vandet hurtigt nok væk. Dette kan føre til oversvømmelse.

Man kan også opleve, at et rør kan være knækket eller have en defekt, der bevirker at spildevandet kan sive ud af rørene.

text-sep-2

Grundejere med store træer på deres grunde kan også opleve at rødder fra træer i nærheden af kloakledninger, kan gro ind i samlinger og vokse sig store inde i rørene.

Vi har mange års erfaring indenfor afløbsinstallationer, og det bliver i en tid, hvor klimaforandringer bringer stadig større mængder vand til landet, mere og mere almindeligt for private at indgå faste serviceaftaler på vedligeholdelse af deres afløbsinstallationer.

kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan være med til at sikre, at dine afløbsinstallationer serviceres, så de får en lang levetid.

kontakt os i dag og få et tilbud