Din professionelle VVS Ballerup

Vi har mange års erfaring med alle typer VVS arbejde, og vi udfører gerne din VVS i Ballerup. Søger du en blikkenslager eller VVS installatør i Ballerup, så kontakt os. Vi hjælper både med reparation af toiletter, blandingsbatterier, installation af nye varmeløsninger eller montering af helt nyt badeværelse. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

 

Vi udfører også opgaver som blikkenslager i Ballerup

Vores blikkenslagerarbejde er altid af høj kvalitet og udføres på baggrund af mere end 20 års erfaring. Vi servicerer alle kunder, herunder både private, erhverv, det offentlige, kommuner og boligselskaber. Søger du en specialist inden for tagrender, renovering af skifertag, nedløb eller noget helt andet, så kontakt din blikkenslager i Ballerup. Vi har eget værksted og kan derfor også udføre specialopgaver. Kontakt os med dit projekt, så sender vi et godt tilbud.

vvs ballerup

Kvalitet og veludført arbejde

Vi søger altid den bedste løsning af høj kvalitet. Alle vores medarbejdere er veluddannede og engagerede, så du kan opnå både kompetent rådgivning samt veludført arbejde. Vi prioriterer dig højt og har altid åben kommunikation, så du får den bedste oplevelse. Vores priser er gennemsigtige, og vi lægger vægt på at yde god service. Derudover er vi medlem af garantiordningen Tekniq, som er din garanti for arbejde af kvalitet.

 

Vi hjælper inden for alle dele af branchen herunder:

  • Udskiftning af faldstammer og afløb
  • Montering og renovering af varmeløsninger
  • Reparation af toiletter og blandingsbatterier
  • Totalrenovering af badeværelser
  • Tagrender, nedløb og andet blikkenslagerarbejde
  • Utætte rør og meget mere

 

Kontakt din lokale fagmand

Kontakt din lokale fagmand, så rådgiver vi og sender et godt tilbud uanset omfanget af din opgave. Vi servicerer private som erhverv, og vi rykker også hurtigt ud til akut VVS Ballerup og omegn. Ring til 70274010 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

kontakt os i dag og få et tilbud