Badeværelser

Moderne badeværelser

Hvor badeværelser tidligere primært var et sted, man benyttede til toiletbesøg eller bad, er det i dag – i mange hjem – et rum man forbinder med både afslapning og wellness. Der bruges til stadighed flere ressourcer og penge på at indkøbe de helt rigtige elementer til de helt rigtige rammer i badeværelset.
Og der ofres gerne lidt mere på, at gøre det rigtig lækkert.

Vigtige overvejelser
inden du bygger badeværelser

At bygge badeværelser er, for de fleste mennesker, en større beslutning. Projektet kræver, at man nøje gennemtænker hvilke forventninger og behov, badeværelset skal kunne leve op til.

Renovering/etablering af badeværelse kræver mange overvejelser. Når du skal beslutte hvilke fliser, elementer mv. du vil have i dit badeværelse, er der mange ting, du med fordel kan overveje. Er du vild med at gøre rent, eller søger du noget, der ikke stiller så store krav til dette? Passer farven på fliserne til størrelsen af rummet, og skal de være små eller store? Vil du have et topmoderne badeværelse eller et i tidløst design?

Vi rådgiver dig grundigt

Vi oplever ofte, at vores kunder bevæger sig væk fra den egentlige badeværelsesdrøm og over i en helt anden, fordi der har været nogle omstændigheder, de ikke har haft med i deres overvejelser. Derfor er rådgivningen en af de vigtigste punkter i processen.

Når du kontakter os, fordi du vil renovere eller bygge nyt badeværelse, indleder vi med at tage en dialog med dig om dine forestillinger og forventninger. Med udgangspunkt i de eksisterende rammer, præsenterer vi dig for de forskellige muligheder. Og vi rådgiver dig grundigt, så du er klædt ordentlig på til at vælge det helt rigtige nye badeværelse.

Vi tager os af alt

Vi hjælper dig gerne med at indkøbe inventar, og vi kan naturligvis stå for totalrenovering af badeværelset, idet vi har egne underleverandører, vi samarbejder med. På denne måde slipper du for at skulle koordinere og rekvirere de forskellige håndværkere. Du har en kontaktperson, der er ansvarlig for at projektet skrider frem som aftalt.

Kontakt os

Vi udarbejder naturligvis et konkret, uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse, og du er altid velkommen til at ringe til os på 70 27 40 10 for råd og vejledning. Du kan også sende os en mail her.

kontakt os i dag og få et tilbud