Badeværelser

Moderne badeværelser

Hvor badeværelser tidligere primært var et sted, man blot benyttede til toiletbesøg eller bad, er det i dag – i mange hjem – et rum man forbinder med både afslapning og wellness. Der bruges til stadighed flere ressourcer og penge på at vælge de helt rigtige elementer til at skabe de perfekte rammer i badeværelset.

Vigtige overvejelser
inden du bygger badeværelser

At bygge badeværelser er, for de fleste mennesker, en større beslutning. Projektet kræver, at man nøje gennemtænker hvilke forventninger og behov, badeværelset skal kunne leve op til.

Står du for at skulle renovere/etablere badeværelse er det vigtigt, at du gennemgår dine ønsker og behov. Når du skal beslutte hvilke fliser, elementer mv., du vil have i dit badeværelse, er der mange ting, du med fordel kan overveje. Er du vild med at gøre rent, eller søger du noget, der ikke stiller så store krav til dette? Passer farven på fliserne til størrelsen af rummet, og skal de være små eller store? Vil du have et topmoderne badeværelse, der signalerer ”med på moden”, eller er du mere til et tidløst design?

Vi er din seriøse sparringspartner og vi bistår gennem hele forløbet.

Vi oplever til tider, at vores kunder bevæger sig væk fra den egentlige badeværelsesdrøm og over i en helt anden. Dette kan fx skyldes, at der har været omstændigheder, de ikke har haft med i deres overvejelser. Derfor er rådgivningen en af de vigtigste punkter i processen.

Når du kontakter os, fordi du vil renovere eller bygge nyt badeværelse, taler vi indledningsvis om dine ønsker og forventninger. Med udgangspunkt i de eksisterende rammer, præsenterer vi dig for de forskellige muligheder. Når du har delt dine ønsker og forventninger med os, kommer vi med et konkret tilbud til dig.

Vi er professionelle

Hos Tvilling VVS er vi badeværelsesspecialister, og vores medarbejdere har været med til at renovere utallige badeværelser.
Vi brænder så at sige for badeværelser. Vi efteruddanner os løbende og holder øje med udviklingen.
Derfor er vi helt opdateret indenfor nyeste teknikker og muligheder.

Og vi er naturligvis medlem af TEKNIQ Garantiordning

Vi tager os af det hele

Vi kan naturligvis stå for totalrenovering af badeværelset, idet vi har egne underleverandører, vi samarbejder med. På denne måde slipper du for at skulle koordinere og rekvirere de forskellige håndværkere. Du har én kontaktperson, der er ansvarlig for, at projektet skrider frem som aftalt.
Og vi kan levere det meste indenfor inventar fra vores egne leverandører, hvis du ønsker dette.

Kontakt os

Vi udarbejder naturligvis et konkret, uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse, og du er altid velkommen til at ringe til os på 70 27 40 10 for råd og vejledning. Du kan også sende os en mail her.

kontakt os i dag og få et tilbud