Tagrender og nedløb

Vand forårsager stor skade på ejendomme

Taget på et almindeligt enfamilieshus modtager hvert år ca. 100 tons nedbør i form af regn og sne. Hvis ikke alt det vand skal forårsage skade på huset, skal det ledes effektivt væk.

Effektiv bortledning øger husets levetid

Det har stor betydning for husets levetid, hvor effektiv en bortledning fra tag til brønd er, da det er med til at forebygge skader på tilstødende bygningsdele.

Rens og efterse dine tagrender hvert år

Hvis tagrender er fyldte eller har bagfald, nedløbsrør eller brønd er tilstoppet, eller systemet er utæt, vil vandet finde andre veje ned fra taget. Derfor er det vigtigt, at du renser og efterser dine tagrender mindst én gang om året.

Regelmæssige tjek af tagrender forebygger fugtskader

Det danske vintervejr er hårdt ved tagrender og nedløb. Tjek derfor nogle gange om året at de er tætte og hele, og at de ikke er tilstoppede af blade og skidt, så du slipper for dyre fugtskader på dit hus. Det er også vigtigt at tjekke om tagrenderne sidder korrekt monteret, så de opfanger alt vandet, og at faldet er den rigtige vej.

Lad en fagmand tage sig af dine tagrender

Hvis du lægger dine tagrender og nedløb i hænderne på en blikkenslager fra Tvilling VVS, er de i trygge og sikre hænder. Med mange års erfaring fra arbejde med tagrender og nedløb ved vi alt, hvad der er at vide om muligheder, materialer og meninger.

Vi er veluddannede

Vores medarbejdere  efteruddannes løbende. Vi har naturligvis indgående kendskab til udbud og kvalitet. Vi kan derfor altid finde den rette løsning til den rette pris, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, og du kan også få et uforpligtende tilbud.
Ring til os nu på 70 27 40 10 eller send os en mail her 

kontakt os i dag og få et tilbud