Kobbertag

Kobbertag – den eksklusive løsning

Et kobbertag er blandt de dyrere løsninger, når det handler om metaltag. Af samme årsag er denne løsning ikke blandt de mest udbredte tagløsninger herhjemme.

Kobber har århundreder været anvendt som tagbeklædning, og tagtypen bliver stadig mere udbredt. Med et kobbertag opnår du en unik tagløsning, der kan holde i flere hundrede år. Kobbertaget er tillige let at vedligeholde, og du opnår ikke en lige så lang levetid ved andre tagtyper.

Kobbertagets unikke forandringsproces

Et kobbertag gennemgår over tid den helt unikke og specielle patinerings- eller irringsprocess. For kobber betyder det, at den skinnende brun-rødlige farve som kobberen er født med, i løbet af nogle måneder efter monteringen af taget, ændres til en mørkere brun. Herefter vil dit kobbertag begynde at irre. Der går typisk mellem 15 og 30 år, før taget har den genkendelige irgrønne farve, som bl.a. ses på gamle slotte.

Vi rådgiver dig grundigt

Hvis du drømmer om et nyt kobbertag, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Og vi rådgiver dig naturligvis grundigt, så du ved præcis, hvad du går ind til – og hvad du kan forvente – hvis du erhverver dig et kobbertag.

Det er altafgørende for os, at du opnår et smukt kobbertag, du kan være glad for i mange år ud i fremtiden.

Vi har mange års erfaring med kobbertag

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om kobbertag. Og vi er gamle i gårde. Vores svende er erfarne, og de brænder for at levere kvalitetsarbejde.

Derfor har vi over årene opbygget et ry som specialister i kobbertag, og vi har udført utallige projekter med kobbertag, bl.a. på flere af vores kendte slotte.
Uanset om du drømmer om et helt nyt kobbertag, eller det eksisterende trænger til en opfrisker, er vi det rette valg.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende pris på et flot kobbertag, ligesom vi naturligvis gerne kommer ud og besigtiger.

Kontakt os

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonen til at rådgive dig og besvare eventuelle spørgsmål. Ring til os i dag på 70 27 40 10. Du kan også sende os en mail her

kontakt os i dag og få et tilbud