VVS arbejde

Mange års erfaring

Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring indenfor alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde. Med base i Rødovre servicerer vi hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – og på bestilling kører vi også uden for disse områder.

Alle former for VVS-arbejde

Vi udfører alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde. Det inkluderer bl.a. udskiftning af faldstammer, gulvafløb, vandledninger, centralvarmeledninger, renovering af varmeanlæg og installation af pumper. Og vi renoverer badeværelser og køkkener, ligesom vi reparerer toiletter og blandingsbatterier m.m. Vi bygger naturligvis også helt nyt, så er du på udkig efter et helt nyt badeværelse, er du havnet det rette sted. Derudover arbejder vi med tagrender, nedløb, inddækninger, hætter m.m. Herunder både udskiftning og etablering af nye, ligesom vi både udskifter og reparerer skifertag.

text-sep-2

Erhverv og private

Vores arbejdsopgaver spænder vidt fra større projekter for virksomheder og ejendomme til almindeligt VVS-arbejde for private og ejendomme. Og alle kunder er lige vigtige for os.

Medarbejdere uddannes løbende

Vores medarbejdere uddannes løbende, og de står klar til at rådgive og vejlede dig, så du er klædt på til at træffe de rette valg. Efterfølgende kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vores montører er engagerede og servicemindede og gør deres yderste for at skabe mindst mulig gene.

Vi overholder aftalte tidsfrister

Vi ved, det ikke er sjovt at have håndværkere rendende, og at det kan være forstyrrende. Derfor klør vi på, når vi er ude hos dig, og vi sørger for at ”fylde” mindst muligt. Og vi overholder naturligvis aftalte tidsfrister, så du ved, hvornår projektet er fulgt til dørs.

Og når vi er færdige med dit projekt, kan vi naturligvis tilbyde eftersyn.

Kvalitetsarbejde og Dansk VVS Garanti

Hos Tvilling VVS leverer vi udelukkende kvalitets VVS-arbejde, og vi er tilknyttet Dansk VVS Garanti, din sikkerhed hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med en fagmand, hvis du ringer 70 27 40 10.

Vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra besigtigelse/beskrivelse af projektets omfang.

kontakt os i dag og få et tilbud