Herlev – VVS og blikkenslagerarbejde

Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring indenfor alle former for VVS arbejde og opgaver, der skal udføres af en blikkenslager. Fra vores base i Ballerup servicerer vi mange kunder i Herlev og omegn.

Hvis du har en opgave indenfor VVS, eller du skal bruge en blikkenslager, så kontakt os på telefon 70274010 eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi gennemgå din opgave og give dig et uforpligtende tilbud!

text-sep-2

Alt i VVS – vand, varme, sanitet

Hos Tvilling VVS udfører vi mange forskellige former for VVS arbejde. Vores spidskompetencer er indenfor vand, varme og sanitet. Har du en VVS opgave indenfor et af disse områder, så er du altid sikker på kompetent og erfaren udførelse af arbejdet.

Vi udskifter bl.a. faldstammer, renoverer varmeanlæg, installerer forskellige former for pumper og meget andet. Vi leverer udelukkende kvalitetsarbejde, og vi er naturligvis tilknyttet Dansk VVS Garanti, hvilket er din sikkerhed for veludført VVS arbejde.

Blikkenslager for både private, virksomheder og kommune

Hos Tvilling VVS udfører vi alle former for blikkenslagerarbejde for både private, virksomheder og kommuner.

Vi har mange års erfaring med at udføre blikkenslagerarbejde i Herlev. Vi laver alt fra tagarbejde til renovering af skifertage, udskiftning af inddækninger, tagrender og nedløb.

Det er vigtigt for os, at kvaliteten på vores arbejde er i top. Du kan derfor altid stole på, at vores blikkenslager gør sit yderste for at levere førsteklasses kvalitet i forhold til de aftalte rammer.

Renovering og nybyggeri

Vi klarer meget andet end blot mindre reparationer, vi renoverer også hele badeværelser og køkkener, ligesom vi bygger helt nyt.

Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du skal i gang med et større renoveringsprojekt, der kræver VVS arbejde, eller hvor der er brug for en blikkenslager.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du står og skal bruge en VVS’er eller blikkenslager til en adresse i Herlev, så kontakt os på telefon 70274010 eller udfyld vores kontaktformular. Vi er altid klar til dialog om din opgave og kan altid udfærdige et uforpligtende tilbud!

kontakt os i dag og få et tilbud