Smørum – VVS arbejde udføres

Vi har mange års erfaring med alle former for VVS opgaver og løser opgaver for alle typer kunder. Fra vores base i Ballerup servicerer vi også et stort antal kunder i Smørum.

Står du med en VVS opgave – stor eller lille – så ring til os på telefon 70274010 eller udfyld vores kontaktformular.

text-sep-2

Varme, vand, sanitet – alt indenfor VVS

Det er opgaver indenfor vand, varme og sanitet, der er vores hovedområde. Vi laver dog alle VVS opgaver, og kan bl.a. også stå for skift af faldstammer, renovere varmeanlæg og installere pumper.

Vi går højt op i, at der ikke kan sættes en finger på kvaliteten af vores arbejde. Derfor er vores installatører meget fokuserede på at levere arbejde af høj kvalitet. Derudover er vi også tilknyttet Dansk VVS Garanti, som er din sikkerhed for det veludførte VVS arbejde.

VVS opgaver for private og erhverv

Vores opgaver spænder vidt – lige fra renoveringsprojekter for virksomheder og boligselskaber til almindelige VVS reparationer for private. Alle opgaver og kunder er naturligvis lige vigtige.

Vores dygtige medarbejdere er engagerede og servicemindede, og de gør altid deres for at skabe mindst mulige gener for vores kunder. Vi overholder altid aftalte tidsfrister og kan også efterfølgende tilbyde eftersyn og serviceaftaler. På den måde kan vi sørge for, vores arbejde bliver vedligeholdt løbende.

Også renoveringsopgaver og nybyggeri

Vi renoverer også badeværelser og køkkener for vores kunder, ligesom vi deltager ved nybyggeri i form af eksempelvis tilbygninger og opførsel af helt nyt hus.

Vores autoriserede VVS’ere er altid klar med råd og vejledning, hvis du skal i gang med et større byggeprojekt, der kræver hjælp fra en ekspert.

Kontakt os med din VVS opgave

Har du en opgave indenfor VVS, der skal løses på en adresse i Smørum, så kontakt os. Du kan kontakte os på telefon 70274010 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

kontakt os i dag og få et tilbud