Måløv – VVS arbejde udføres

Hos Tvilling VVS har vi mange års erfaring inden for alle former for VVS opgaver. Fra vores adresse i Ballerup servicerer vi også mange kunder i Måløv.

Hvis du har en VVS opgave, der skal løses, så kontakt os på telefon 70274010 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak med dig om din konkrete opgave og giver et uforpligtende tilbud!

text-sep-2

Vand, varme, sanitet – alt i VVS

Vores hovedkompetencer er indenfor vand, varme og sanitet. Vi laver dog alt indenfor VVS, og kan således også stå for udskiftning af faldstammer, renovering af varmeanlæg, installering af forskellige typer af pumper og meget andet.

Vi går meget højt op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor er vi også tilknyttet Dansk VVS Garanti, som er en sikkerhed for veludført VVS arbejde.

VVS for både private og erhverv

Vores opgaver spænder vidt, lige fra større projekter for virksomheder og boligselskaber til almindelige, mindre VVS opgaver for private. Og alle kunder er naturligvis lige vigtige for os.

Vores medarbejdere er både engagerede og servicemindede, og de gør altid deres yderste for at skabe mindst mulig gene. Vi overholder de aftalte tidsfrister og kan naturligvis tilbyde eftersyn og serviceaftaler.

Vi laver også renoveringsopgaver og nybyggeri

Vi udfører meget andet end blot mindre reparationer for private. Vi renoverer for eksempel også badeværelser og køkkener, ligesom vi deltager ved nybyggeri i form af bl.a. tilbygninger samt opførelser af nye huse.

Vi er klar med råd og vejledning, hvis du skal i gang med et større projekt, der kræver hjælp fra en autoriseret VVS’er.

Kontakt os angående din VVS opgave

Har du en VVS opgave, der skal løses på en adresse i Måløv, så tag kontakt til os på telefon 70274010 eller udfyld vores kontaktformular. Vi er altid klar til at give råd og vejledning og udfærdiger gerne et uforpligtende tilbud til dig.

kontakt os i dag og få et tilbud