VVS & BLIKKENSLAGER RØDOVRE

Tvilling VVS i Rødovre udfører alle typer opgaver inden for VVS, og vi opererer som blikkenslager i Rødovre og omegn. Vi har adresse på Valhøjs Alle 155, Rødovre – blot få minutter fra centrum. Med vores centrale placering som VVS installatør i Rødovre kører vi gerne ud til omkringliggende byer og udfører arbejde indenfor VVS i Hvidovre, Valby, Vanløse, Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn.

AUTORISERET VVS-INSTALLATØR I RØDOVRE

Som autoriseret VVS-installatør sætter vi en ære i at udføre kvalitets VVS-arbejde for borgere i både Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og omegn. Vores mangeårige erfaring og faglige fokus sikrer, at du får den bedste løsning, når du skal have løst din opgave – og altid i høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi beskæftiger os med varme- og sanitetsarbejde såvel som blik- og tagarbejde.

Ingen kunde er for lille eller stor, og alle VVS-opgaver prioriteres højt. Fra vores firmaadresse i Rødovre, kan vi rykke hurtigt ud til dig, hvis du har et akut opstået behov.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 70 27 40 10, send en mail på mail@tvillingvvs.dk eller brug kontaktsiden her.

Erfaren blikkenslager i Rødovre

Mangler du en dygtig og erfaren blikkenslager i Hvidovre, på Nørrebro eller Østerbro? Tvilling VVS har mere end 20 års erfaring, og vi udfører alle former for blikkenslageropgaver i Valby, Vanløse, Frederiksberg samt øvrige København. Vi er klar til at hjælpe, hvis du står med en opgave og har brug for en erfaren og kvalitetsbevidst fagmand.

Både store og små opgaver

Vi tager os af alle arbejdsopgaver, der hører indenfor vores fag, herunder VVS- arbejde, blikkenslagerarbejde, tagarbejde, vandinstallationer, tagrender & nedløb og meget mere. Vi udfører både små og store VVS-opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vores arbejdsområder

Du kan se vores arbejdsområder her:

  • Varme
  • Afløbsinstallationer
  • Badeværelser
  • Kalkfrit vand
  • Tagløsninger (skifer, falset, kviste og bånddækning)

Garanti for kvalitet

Vi er medlem af TEKNIQ, der er din garanti for korrekt udført håndværk. Hos TEKNIQ er der etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde. Vores medlemskab er din garanti for veludført VVS-arbejde og dækker udgifter på op til 150.000 kr. Som medlem af TEKNIQs garantiordning er du, som privatkunde, derfor dækket ind hvis håndværket ikke er korrekt udført. Læs mere om Tekniq her.

Har du brug for hjælp til blikarbejde og VVS Rødovre?

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne på kontoret på Valhøjs Allé 155 i Rødovre, og vi kan hjælpe dig på 70 27 40 10. Du kan også sende os en mail her